Матраци за камиони, каравани и кемпери

Матраци за каравани, камиони и кемпери
Матраци за каравани, камиони и кемпери
Матраци за каравани, камиони и кемпери

Основна цел на Матраци Стела е да се осигури максимален комфорт на клиента, като сънят му да се превърне в приятна почивка независимо къде. Имате Къща на колела. Обичате да пътувате и да почивате сред природата, но сутрин се събуждате с болки от неудобния матрак. Искате да го смените, но не знаете към кого да се обърнете, защото е с нестандартни размери и форма. Има решение! Ние можем да Ви изработим нов матрак бързо, качествено и според Вашите изисквания.
Най-често за каравани, камиони и кемпери се търсят матраци с нестандартни размери и форми. Вие може да изберете матрак от цялата ни продуктова гама, а ние ще го изработим по Вашите изисквания. Според Вашето усещане за комфорт може да се спрете на различни варианти – матрак с ядро от пружини, с ядро изцяло от пяна, комбинация от двете, а може модел с мемори пяна.
Ако Вашият матрак е с нестандартни размери, но с правоъгълна форма е достатъчно да ни дадете ширината и дължината.
Ако матракът е с неправилна форма, т.е. има извивки и скосове ще е необходим шаблон на стария матрак с точните контури и извивки. Най-добър шаблон се получава от твърд кадастрон или картон. Най-точен шаблон може да изработите, като прецизно спазвате извивките и точните размери на мястото, където трябва да поставите матрака. Трябва да сте много внимателни, защото по този шаблон ние ще изработим Вашия матрак.
Ако не желаете за замените матрака, но искате да подобрите комфорта при спане, можем да Ви изработим топ матрак, като отново можете да избирате от стандартните ни продукти. Ние ще го изработим по зададените от Вас размери и форма.
Матраците и топ матраците за каравани и кемпери се изработват със специална поръчка по зададените от Вас размери. Преди да се стартира изработката на нестандартен матрак се изисква 60% предварително заплащане. Ние гарантираме за качеството на нашите продукти и изработваме в срок до 5 работни дни всеки модел и размер от нашата продукция.

За да получите ценова оферта изпратете запитване: